Ljubav voli, a ne boli

Ljubav voli, a ne boli
Ljubav voli, a ne boli2017-08-23T08:50:57+00:00

Project Description

U veljači 2015. obilježavamo mjesec svjesnosti i prevencije nasilja u vezama adolescenata koje postaje jednako velik problem kao i obiteljsko nasilje. U udruzi SOS telefon-grad Rijeka upravo u veljači započinjemo s provedbom projekta „Ljubav voli, a ne boli“ kojeg financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Kroz projekt će se provoditi edukativne radionice s djecom i mladima na temu nasilja u vezama mladih te gdje i kako potražiti pomoć. Radionice će se provoditi po riječkim školama te u školama u Gorskom kotru gdje će učenici sudjelovati i u čitateljskom klubu i čitati knjige koje tematiziraju nasilje.

Prva aktivnost projekta „Ljubav voli, a ne boli“ održati će se u četvrtak, 19. veljače u 17 sati u prostorijama Udruge SOS telefon – grad Rijeka. U sklopu manifestacije Rijeka psihologije, psihologice Udruge Katja Borovac i Lorena Zec održati će interaktivno predavanje za roditelje i zainteresirane građane o nasilju u vezama mladih te kako roditelji mogu razgovarati sa svojom djecom o navedenom  problemu.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu na predavanje te na taj način podrže borbu protiv nasilja u vezama mladih!

NAJNOVIJE VIJESTI

Budite u toku, s nama

2002, 2015

Rijeka psihologije – Ljubav voli, a ne boli

U sklopu 4. Rijeke psihologije ekipa SOS telefona - grad Rijeka održala je predavanje s nazivom "Ljubav voli, a ne boli" na kojem se pričalo o nasilju u vezama mladih te na koji način roditelji [...]